«ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ»

Παραθέτω επακριβώς τα λόγια μιας από τις πιο πιστές διαιτώμενες :

“Πριν ξεκινήσω με το πρόγραμμα, η σχέση μου με το φαγητό ήταν ‘πολύ καλή’. Μου άρεσαν πολύ τα πιο παχυντικά τρόφιμα ή το έτοιμο φαγητό. Από την στιγμή που ξεκίνησα το πρόγραμμα θεωρώ ότι έτρωγα σωστά και σε ποσότητες αρκετά μεγάλες που με έκαναν να σκέφτομαι ότι δεν θα χάνω κιλά, αλλά θα τα πάρω. Απλά μου έδωσες να καταλάβω ότι έτρωγα αυτό που ήταν σωστό χωρίς να επιβαρύνω τον οργανισμό μου. Να τρώω σωστά με λίγα λόγια. Μου αρέσει που αρχίζω και σκέφτομαι διαφορετικά για το φαγητό.”

Τα λόγια αυτής της γυναίκας αποτελούν την κινητήριο δύναμη την δικιά μου και όσων άλλων το διαβάσουν. Παρά τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτει, η διατροφή έγινε καθημερινή της προτεραιότητα. Δυσκολεύτηκε να αλλάξει πράγματα που είχε μεν συνηθίσει, αλλά που κατά βάθος ήξερε ότι είναι ‘λάθος’.

Ο στόχος της δεν είναι μόνο να χάσει τα κιλά της γρήγορα, αλλά να μάθει να τρέφεται σωστά εκείνη και η οικογένεια της. Αυτό προσπαθεί να καταφέρει..και τα καταφέρνει!

Κράτησε αυτά τα λόγια στο μυαλό σου…όταν θα πεις ‘δεν έχω χρόνο, δεν μπορώ να κάνω διατροφή, δεν μπορώ να αλλάξω συνήθειες’.

Σταμάτα να σκέφτεσαι τα κλισέ της δίαιτας κολλημένης στο ψυγείο, της δίαιτας που δεν μπορείς να φας τίποτα άλλο, εκτός από το πρόγραμμα!

Βάλε τον όρο διατροφή στο λεξιλόγιο σου, γνωρίζοντας όμως τι σημαίνει αυτή η λέξη!