Διατροφική Εκπαίδευση

Η διατροφική εκπαίδευση (nutrition coaching) είναι η τάση της νέας εποχής στον χώρο της διατροφής. Είναι μάλλον η πιο απολαυστική υπηρεσία μας! Οι συνεδρίες της διατροφικής εκπαίδευσης έχουν ως στόχο την εκμάθηση της υγιεινής διατροφής μέσα από διατροφικά εργαλεία και έντυπα.

Απευθύνεται σε όσους έχουν προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν με διάφορες δίαιτες, σε όσους θέλουν πραγματικά μια διατροφή μακριά από την έννοια ‘στέρηση’, αλλά και σε οικογένειες με παιδιά και εφήβους. Η διατροφική εκπαίδευση είναι το σημείο-κλειδί για να πετύχεις συνολική υγεία, ισορροπημένη διατροφή και ψυχολογική ευεξία!

Στις συνεδρίες μας θα αναλύσουμε την σχέση διατροφής και ψυχολογίας, θα μάθεις πως να σχεδιάζεις τα δικά σου πλήρη γεύματα, θα συζητάμε για τις απορίες που πιθανόν έχουν προκύψει και σταδιακά θα μάθεις τα πάντα για την διατροφή ! Κατά την διάρκεια των συνεδριών μας θέτουμε μαζί τους δικούς σου προσωπικούς στόχους για να βελτιώσεις την σχέση σου με τα τρόφιμα και να μάθεις να διατρέφεσαι σωστά.

Μάθετε περισσότερα

Καλέστε και κλείστε ραντεβού

698 006 2450